Fundamentele suggesties voor het kiezen van de perfecte lippenstift

Make-up is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven van veel vrouwen. En er zijn veel make-up producten die u behoorlijk in de war, omdat je misschien niet in staat om de perfecte make-up onder zo veel keuzes te maken. Een perfecte make-up zal eyeliner, een markeerstift, BB cream, en ga zo maar nodig hebben. Echter, voor zover ik mij betreft, kon ik het huis uit rennen nadat hij op eenvoudige make-up. Zoals voor het toepassen van de meest eenvoudige make-up, ik alleen van toepassing BB cream, eyeliner en lippenstift. En dat is precies een van de redenen waarom lipstick speelt een belangrijke rol om alle make-up. Een andere reden is dat de juiste lippenstift kon maken u veel meer charmant te kijken, als een van mijn mannelijke beste vrienden gezegd. Als je geen idee hebt hoe je de perfecte lipstick te kiezen, dit is precies het bericht dat je nodig hebt.

LippenstiftEr zijn in totaal twee belangrijke factoren van het kiezen van de perfecte lipstick die je moet rekening houden met de kleur en de textuur van de lipstick die u kiest.

Met betrekking tot de juiste kleur van de lipstick te kiezen, moet je een cue te nemen van de toon van uw huid en de kleur van je ogen. En de toon van uw huid zal de belangrijkste factor zijn. Het merendeel van de kleuren perfect voor vrouwen, die een bleke huid met roze tinten zijn. En als je gaat in de schijnwerpers te stelen, zou ik graag adviseren u de rode, dat is een gedurfde keuze. Lippen die rood zijn altijd kijken niet alleen stijlvol, maar ook aantrekkelijk. Onlangs hebben de roze lippenstift en de oranje lippenstift, die zeker je look zal ophelderen en brengen u de goede stemming, heel trendy en fel contrasterende voor vrouwen met een bleke huid geweest. Voor vrouwen met een donkere huidskleur, de taak lijkt een beetje moeilijk te zijn. Echter, kasjmier en bruin zou nooit doen je verkeerd.

Sommigen van u misschien een vraag die die lipstick textuur is het beste voor je hebt. In het algemeen zijn er vijf soorten lippenstift textuur, glans, pure, vorst, mat en romig. Gloss lipsticks zijn perfect te combineren met een aantal zijdeachtige jurken, terwijl de matte lipsticks kon brengen u volwassen vibe. Zoals voor de dagelijkse make-up, zou ik graag pure lippenstiften, die ideaal zijn voor natuurlijke make-up zijn te kiezen. Naar mijn mening, vorst lipsticks zijn een beetje overdreven, maar het is perfect voor de geweldige partij. De laatste, romige lipstick, is echt te sexy om te weerstaan.