Het kiezen van de juiste tas – kijken slim elke dag van de weken

Kies Style

Aangezien er verschillende stijlen van de dag tassen op de markt, is er weinig om zich af te vragen buiten de fundamentele vragen als als een riem nodig is, en als er een kruis lichaam stijl goed zou werken in dat geval. Als men nodig heeft om hun armen te gebruiken voor de dag, zou dat een grote bonus, maar als gewoon van te zeggen iemands voertuig in de werkplaats dan is een eenvoudige, een schouderband of handgrepen werken.

Fundamenteel denken over wanneer de dag zak vaakst wordt gebruikt en bepaal riemen, geen riemen of wat voor soort bandjes vanaf daar. Dit versmalt de stijl keuzes gemakkelijk en snel.

Handtas
Denk aan de Grootte

De balans opmaken van wat er rond in de dag tas worden uitgevoerd. Of het is gewoon de sleutels, telefoon en portemonnee of het zal houden van make-up, zonnebrillen, parfum of pennen en notitieblok. Dit zal de grootte bepalen nodig.

Sommigen houden van het uitvoeren rond dingen “just in case”, terwijl anderen zijn prima vasthouden aan de essentie. Een dag tote bag is perfect voor het houden van een beetje meer binnen, en als bonus het heeft een speciaal compartiment aan de belangrijke dingen in te houden om snel te vinden. Anders zal een kleinere, kruis lijkzak perfect in de meeste gevallen. Dit is geweldig voor het houden van belangrijke items in de buurt van het lichaam en veilig.

Een combinatie van de twee werken ook als men de besteding van de hele dag uit, of gaan werken. Ze kunnen het kruis lichaam zet in de toto en krijg het voor het dragen tijdens de dag en houden de tote veilig weggestopt onder hun bureau. Op een uitje, kan de toto in je auto of in een door de bestemming geleverd locker worden gehouden.

Het beste advies als het gaat om de dag tas grootte is als men vindt ze proberen om dingen te proppen in een kleinere zak, is het tijd om te vergroten. Niemand wil een tas te openen en niet in staat zijn om alles te zien binnen met gemak. Als de zak is groot en items zijn zwemmen rond in, dan is een kleinere kan beter zijn.

kleurkeuze

Geef nooit een zwarte tas, echter wel op de hoogte van wat er ontbreekt in de bestaande garderobe. Als een zwarte tas al eigendom is, dan moet men proberen een neutraal grijs of een kameel kleur. Ze kunnen ook gaan met een nieuwe structuur, maar nog steeds zwart om dingen te schakelen.

Houd in gedachten, het kopen van buiten het seizoen zal een bundel op dag zakken te slaan. Wees niet bang om wat kleur toe te voegen aan een kast met een flitsende zak te zijn, het kan altijd zwart geverfd later als het echt leer.

De prijs

Ga niet failliet te investeren in dag zakken, zorg ervoor dat de uitgaven binnen middelen te houden. Bewaar altijd en overal mogelijk is, maar nog steeds de beste tas die kan worden geboden. Een goedkope zak zal niet zo lang duren en men zal uiteindelijk meer op de lange termijn op vervangingen.

De meeste mensen krijgen een zak en gebruik het uitsluitend voor een paar jaar. Dan kan het weg worden opgeslagen en later naar buiten gebracht als een klassieker. Sommige zelfs doorgeven aan hun kinderen! Dat is hoe lang een goede, merknaam zak strekt!